Nadal

El Saló Juguem + torna a Terrassa amb una àmplia oferta d'activitats familiars

El certamen se celebrarà entre el 29 de desembre i el 4 de gener al Recinte Firal

f-juguem-6

f-juguem-6

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Recinte Firal de Terrassa acollirà un any més el saló Juguem +, que posa a l’abast del públic familiar de la ciutat un ampli ventall d’activitats i tallers participatius, educatius i integradors, que es duran a terme entre el 29 de desembre i el 4 de gener.

El certamen l’organitza la Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i la participació de diferents entitats de la ciutat. El Saló proposa als visitants un ampli ventall de propostes destinades principalment al públic familiar i que volen ajudar a fomentar els valors socials i solidaris entre els participants a través de la creació d’espais amb àmbits i temàtiques diverses.

D’aquesta manera, hi haurà una zona destinada a les entitats, on les organitzacions de la ciutat mostraran als visitants, de forma participativa, les diferents activitats que desenvolupen.

També hi hauràl’espai Creu Roja, amb tallers i activitats, jocs intergeneracionals i un espai de lactància. A la zona destinada als cossos de seguretat donaran a conèixer la seva feina de manera lúdica i divertida i els visitants podran vestir-se amb roba dels bombers i fer diferents activitats relacionades amb la seva feina, o realitzar un curset sobre seguretat viària de la mà de la policia municipal, entre altres activitats i animació.

Notícies relacionades

A més, el Saló rebrà la visita del Patge Xiu-Xiu, l’emissari real que visitarà el Recinte Firal l’1 de gener a partir de les 18 h per saludar tots els visitants i recollir les cartes dels nens.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Nadal