Cultura

La 35a Temporada BBVA de Dansa del Centre Cultural Terrassa tanca amb artistes de Sant Petersburg

La cita estarà dedicada al 200 aniversari del naixement de Marius Petipa, autor de peces com 'El llac dels cignes', 'El Trencanous' i 'El Quixot'

svetlana-bednenkoweb

svetlana-bednenkoweb

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La 35a Temporada BBVA de Dansa del Centre Cultural Terrassa tanca avui, dissabte 15 de desembre, amb una gala amb els ballarins i solistes més destacats de Sant Petersburg, considerat el bressol del ballet rus.

La cita estarà dedicada al 200 aniversari del naixement de Marius Petipa, autor de la majoria de coreografies més populars de la dansa clàssica com ‘El llac dels cignes’, ‘El Trencanous’ i ‘El Quixot’, entre altres títols, segons ha informat l’equipament cultural.

L’elenc d’artistes, molts d’ells format a l’escola A. Vaganova, interpretaran fragments de peces del ballet clàssic dels segles XIX i XX com 'El llac dels cignes’, 'El Trencanous’, 'La bella dorment’ i 'Sílfide', entre d’altres.

Notícies relacionades

El tancament del curs en el Centre Cultural Terrassa ho fa amb el doble de nombre de funcions respecte a la temporada anterior, En els 17 espectacles que s’han programat han obtingut una mitjana d’ocupació d’un 95%.

A la ciutat egarenca aquest 2018 han actuat, entre d’altres, els americans 'Alley II', amb l’única parada a Espanya; la combinació de cors, orquestres i solistes del Ballet de Bordeus per interpretar 'El Messies'; la sevillana María Pagés i Maria Rovira amb 'Carmina Burana'.

Temes:

Dansa