Balanç

El govern de Terrassa assegura que ja s'han complert o estan en execució el 90% del Pla de Mandat

Alfredo Vega ofereix una audiència pública per retre comptes el tercer any de mandat municipal

181114-audincia-pblica-alcalde-1

181114-audincia-pblica-alcalde-1

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, va oferir una audiència pública per exposar les accions més rellevants del Govern municipal en aquest mandat, i va anunciar que en aquests tres primers anys “ja hem complert o estem executant dins dels terminis previstos el 89,47% dels compromisos recollits en el Pla de mandat 2015-2019”, o en números absoluts, 102 dels 114 compromisos que el Govern va prendre amb la ciutadania a l’inici del mandat.

Completant el balanç, l’alcalde ha explicat que un 8,8% dels compromisos (10 en total) han començat amb retard però es completaran en els pròxims mesos, i que només queden per realitzar l’1,8% dels compromisos, és a dir, dos. “Em sembla un bon balanç i estem orgullosos i orgulloses”, va manifestar l’alcalde.

En el transcurs de l’audiència, que portava per títol ‘Tres anys de govern de progrés i un any d’alcalde’, Vega va fer un balanç dels esdeveniments que han marcat aquest mandat, especialment a partir de la renúncia de l’alcalde anterior, el 2 de novembre del 2017. “Venim d’una situació molt complicada i d’un mandat molt tensat. No puc negar que ha sigut difícil mantenir l’estabilitat i la governabilitat, però penso que com a ciutat ho hem aconseguit”.

Pacte entre formacions molt diferents

En aquest sentit, l’alcalde va valorar molt positivament la recent aprovació de les Ordenances Fiscals i dels Pressupostos per al 2019. “Veient el que està passant a Catalunya i a Madrid, hem de posar de relleu que a Terrassa ho hem aconseguit, fent un exercici de responsabilitat, de diàleg, i de pacte entre formacions polítiques molt diferents”, remarca Vega.

Al judici de l’alcalde,“estem fent una política responsable, solvent, dialogant i respectuosa que està donant resultats positius per a la ciutat de Terrassa. Està anant raonablement bé i ens hem de felicitar, no només el Govern Municipal, sinó també els altres grups polítics”. Vega va concloure que “tenim un Ajuntament prou fort com per donar resposta als problemes de la ciutat i en una crisi tan forta com la que vam viure fa un any”.

Notícies relacionades

En la seva exposició, l’alcalde va explicar totes les accions de govern més destacades, que va emmarcar en quatre grans eixos: la preservació del bon govern i la qualitat democràtica a la ciutat; la resistència a l’impacte de crisi econòmica estant al costat de les persones; la millora dels serveis de més proximitat i essencials per a la vida quotidiana dels egarencs; i el debat sobre el posicionament de Terrassa dins de l’entorn metropolità de Barcelona.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Ajuntaments