ECONOMIA

La Cambra de Comerç de Terrassa abordarà la gestió de mercaderies en la III Jornada d'Internacionalització

L'esdeveniment congregarà empreses amb activitat internacional i professionals vinculats amb aquest àmbit

exterior-edifici-cambra-de-terrassa

exterior-edifici-cambra-de-terrassa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa abordarà les claus de la gestió competitiva del transport de mercaderies i la cadena logística en l’entorn empresarial, des de la perspectiva empresarial, en la III Jornada d’Internacionalització, que tindrà lloc el 24 d’octubre a les instal·lacions de l’entitat.

L’esdeveniment, que porta per títol 'Mou el TEU contenidor, mou el món' congregarà empreses amb activitat internacional i professionals vinculats amb aquest àmbit, segons va informar la Cambra dimecres passat en un comunicat.

Hi ha programades ponències sobre les perspectives econòmiques, que introduirà el responsable de COMEX de Caixabank, Antonio Gaya; les oportunitats i la gestió dels processos logístics en el transport de mercaderies com les formalitats duaneres i l’obtenció d’una autorització de l’Operador Econòmic Autoritzat (OEA), entre d’altres.

Espais de 'networking'

A més de les conferències i sessions de divulgació, hi ha organitzats espais relacionals orientats a afavorir contactes i l’intercanvi d’experiències.

Notícies relacionades

La jornada, organitzada per la Cambra de Terrassa, compta amb el patrocini de CaixaBank, Port de Barcelona i DSV i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, la Generalitat, a través d’Acció, Enterprise Europe Network i la Comissió Europea, i Ludic Design Agency.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA