Comerç

La Cambra de Terrassa promou la millora del comerç minorista

El programa busca establir unes accions prioritàries per aplicar la innovació als establiments

zentauroepp41572121 terrassa centro comercial terrassa pla a economia180112130651

zentauroepp41572121 terrassa centro comercial terrassa pla a economia180112130651

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha llançat el programa d’assessorament i millora de la competitivitat del sector comercial minorista per afavorir la competitivitat dels establiments comercials.

Es tracta d’un servei gratuït i que forma part del Programa de Comerç Minorista, promogut per la Cambra de Comerç i finançat pel Fons de Desenvolupament Regional Europeu (Feder) i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, segons ha informat l’organisme.

Mitjançant aquest iniciativa, els tècnics de la Cambra analitzen cas per cas aspectes relacionats amb les característiques generals del comerç, així com el seu entorn comercial, entre altres factors per tenir un diagnòstic dels punts forts i febles del negoci.

D’aquesta manera, es poden establir unes accions prioritàries per aplicar la innovació al comerç, així com un pla d’accions clau de millora i de la gestió global de l’empresa perquè la potenciïn.

Notícies relacionades

Des de la posada en marxa d’aquest servei, l’any 2004, l’organització egarenca ha assessorat a un total de 430 companyies comercials.

Més notícies de Terrassa