Anar al contingut

Exposició

El Centre Cultural Terrassa exposa l'escultura d'Ernest Altés

La seva obra està caracteritzada per l'ús de materials com la pedra i el metall, i la naturalesa i la seva energia com a fil conductor

Europa Press

Una part de les obres escultòriques, de diferents dimensions, de l’artista de Vic Ernest Altés s’exposen en el Centre Cultural Terrassa, on s’ha inaugurat la mostra 'Altés', que es mantindrà fins al pròxim 15 de juliol.

Es tracta de creacions recents de l’escultor català, algunes petites, realitzades aquest 2018, i fotografies d’escultures públiques i privades de grans dimensions que té repartides per diferents països del món com a Andorra, França, Espanya i Alemanya, ha informat l’equipament cultural en un comunicat.

Format a les escoles Massa i Llotja de Barcelona i Belles Arts d’Olot (Girona), fa més de 40 anys que Altés està en actiu i la seva obra està caracteritzada per l’ús de materials com la pedra i el metall, utilitzant com a fil conductor la naturalesa i la seva energia.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.