Nou partit

Jordi Ballart crea un partit i estudia presentar-lo a les municipals a Terrassa

L'exalcalde socialista registra davant el Ministeri d'Interior 'Tot per Terrassa', un projecte "100% egarenc"

jgblanco34031700 terrassa 25 05 2016 entrevista al alcalde jordi ballart foto161007174228

jgblanco34031700 terrassa 25 05 2016 entrevista al alcalde jordi ballart foto161007174228 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’exalcalde socialista de Terrassa Jordi Ballart ha registrat davant el Ministeri de l’Interior el partit 'Tot per Terrassa', amb el qual estudia presentar-se a les eleccions municipals del 2019.

Ballart explica que no hi ha "res decidit" i que ha fixat un procés de reflexió per a si finalment es presenta a les eleccions, i en cas que ho faci compti amb l’instrument per fer-ho, ha determinat.

Ballart ha detallat que la formació és "un projecte obert, plural, progressista i sobre tot 100% egarenc", remarcant que no tindrà cap vincle amb interessos que vinguin de fora i les decisions no es prendran en despatxos de les seus nacionals.

No ha precisat amb qui integrarà aquest partit, tot i que no ha descartat que hi hagi regidors de l’Ajuntament de Terrassa que van dimitir dels seus càrrecs després de la seva marxa. L’exalcalde de la ciutat va deixar el partit i el consistori el novembre del 2017, després que s’aprovés l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Notícies relacionades

Després d’ell també van abandonar les seves competències municipals el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Noel Duque, la tinenta d’alcalde de Drets Socials i Servei a les Persones, Lluïsa Melgares, la regidora d’Ensenyament, Turisme i Normalització lingüística, Rosa Maria Ribera, la de Salut, Solidaritat i Cooperació Internacionals i Gent Gran, Maruja Rambla, i el de Cultura, Jordi Flores.

Més notícies de Terrassa