Diada de Sant Jordi

Terrassa prepara un Sant Jordi festiu amb més de 280 parades

L'Ajuntament i diferents entitats programen activitats per a tots els públics, com la 62a Festa de la Poesia o una diada castellera

Terrassa es prepara per a un Sant Jordi multitudinari. 

Terrassa es prepara per a un Sant Jordi multitudinari.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Terrassa organitza aquest any un ampli programa d'activitats per celebrar Sant Jordi, que es va iniciar dissabte, 21 d'abril, i s'estendrà fins demà dilluns, 23 d'abril. Des del consistori esperen que aquesta jornada sigui multitudinària, amb un total de 287 punts de venda de llibres i roses instal·lats per tota la ciutat.

Així, el programa va començar dissabte amb la celebració del Festival Didó de Música i Titelles i va continuar diumenge amb els Bastoners de Terrassa, una cercavila, el Ball de Bastons i la 62a Festa de la Poesia a l'Ateneu Terrassenc. Els actes més destacats de la Diada de Sant Jordi seran la Ballada de Bastoners i l'exhibició castellera, en la qual participaran els Minyons de Terrassa i els Castellers de Terrassa a la plaça Vella.

Des de l'Ajuntament expliquen que enguany s'ha autoritzat un total de 287 punts de venda, un més que l'any passat. De les parades autoritzades, 169 seran de roses, 31 de llibres i les 87 restants seran mixtes. Per ubicació, la majoria es concentren al Centre i la Rambla d'Ègara, destacant punts tradicionals com la plaça Vella, l'eix carrer Major -Portal de Sant Roc, el Raval de Montserrat (27) i la Rambla d'Ègara. També hi haurà parades en espais com la plaça del Progrés o el carrer de la Font Vella. A més, fora d'aquesta zona, els llocs amb més concentració de parades serà a les vies principals, com el passeig del Vint-i-dos de Juliol, la rambla de Francesc Macià, les avingudes de l'Abat Marcet, Barcelona o Béjar.

Notícies relacionades

D'altra banda, la Ràdio Municipal de Terrassa i Canal Terrassa Vallès han preparat un programa especial d'"El Submarí", conduït per Mariona Tomás; i un Especial Sant Jordi, conduït per Oriol Carreras. Els dos programes, emmarcats dins de la celebració del 20è aniversari de la Ràdio Municipal de Terrassa, instal·laran un escenari al Raval de Montserrat, davant l'atri de l'Ajuntament, i s'emetran simultàniament a la ràdio i la televisió municipals, amb entrevistes, recomanacions i connexions en directe amb diferents punts de la ciutat.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Sant Jordi