Exèrcit

La CUP de Terrassa demana declarar "non grato" a l'exèrcit al Vallès Occidental

La demanda és una reacció a les maniobres al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La CUP de Terrassa ha demanat que es declari "non grato" a l'exèrcit espanyol en tots els municipis del Vallès Occidental, tal com ja ha fet la ciutat egarenca, en un acord de Junta de Portaveus de març de 2017.

Els cupaires han fet aquesta demanda després que la setmana passada quadros de comandament i personal de tropa pertanyents a la unitat BIMT II/62 (RCZM 62), amb seu al Bruc de Barcelona, fessin maniobres al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, tal com ha informat l'Ajuntament de Matadepera en un comunicat.

El consistori ha destacat, citant fonts del Ministeri de Defensa, que s'han tractat d'"activitats relacionades amb la preparació de l'exèrcit atenent la possible missió de participació en operacions de manteniment de la pau i la seguretat" en l'àmbit internacional.

Així mateix, han remarcat que les activitats respectarien escrupolosament "el medi ambient i sense que se'n pugui produir cap alteració".

Notícies relacionades

La formació política de Terrassa ha apuntat que aquestes maniobres en els actuals moments de tensió política "fan augmentar la inquietud" de la població i les ha titllat d'intimidació, que no ajuden a avançar cap a la realització d'un procés serè, tranquil i democràtic.

Més notícies de Terrassa

Temes:

CUP