Successos

Una dona resulta ferida greu en l'incendi de la seva vivenda a Terrassa

El foc ha destruït completament un dels pisos de la segona planta de l'edifici

1
Es llegeix en minuts
EFE

 Una dona ha resultat ferida greu com a conseqüència d'un incendi declarat aquesta passada nit a la seva vivenda, situada en una segona planta d'un edifici de Terrassa (Barcelona).

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'incendi es va produir en un immoble ubicat al número 41 del carrer del Doctor Cistaré de Terrassa i ha destruït completament un dels pisos de la segona planta de l'edifici, que consta de quatre plantes. També han quedat afectats pel foc i el fum la porta d'entrada del pis contigu, la galeria del pis inferior i el celobert del bloc.

Els Bombers, que han enviat set dotacions fins al lloc del sinistre, han rescatat la dona que es trobava a l'interior del pis, d'uns 50 anys, que ha resultat ferida greu i ha sigut evacuada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. D'altra banda, els Bombers també han rescatat amb vida un gos de l'interior del pis afectat.

Notícies relacionades

Com a mesura preventiva, els veïns dels pisos superiors de l'edifici han sigut confinats, i els de la primera planta han sigut desallotjats durant l'extinció de l'incendi, que ha quedat controlat a les 00.38 hores.

Els Bombers de la Generalitat han treballat també a primera hora del matí per sufocar un incendi en una vivenda de Tarragona, en el qual quatre persones han sigut ateses per inhalació de fum. Els Bombers han sigut alertats a les 5.54 hores d'aquest incendi, declarat en una vivenda situada en el número 8 del carrer Monastir de Poblet i ha sigut controlat poc després, a les 6.11 hores.

Temes:

Incendis