Guardons

La waterpolista Paula Leitón, millor esportista egarenca de l'any

L'hoquei herba és l'esport més guardonat a la 'Nit de l'Esportista'

Foto de grup de la gala la Nit de l’Esportista a Terrassa. 

Foto de grup de la gala la Nit de l’Esportista a Terrassa.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La waterpolista Paula Leitón agafa el relleu de Sarai Gascón com a millor esportista de l'any a Terrassa. La boia, formada al CN Terrassa, va recollir el guardó a la gala de la ‘Nit de l’Esportista’, celebrada al Teatre Principal.

El 2017 Leitón va guanyar tots els títols estatals amb el CN Sabadell, però aquesta distinció reconeix la seva projecció internacional. L'egarenca es va penjar el bronze a l'Eurolliga Femenina, va ser escollida millor boia del campionat i va formar part dins de l'equip ideal del torneig. Tot això  amb només 17 anys.

Per la seva banda, l'hoquei herba va ser l'esport més guardonat de la gala, L'Atlètic Terrassa es va endur tres de les estatuetes més importants: Entitat Esportiva, Equip i Entrenador de l'Any, en la figura de Dani Martín, pel títol de lliga aconseguit per l'equip masculí. A més, Marta Puig, de la Fundació Fupar, ha sigut escollida millor Dirigent per la promoció de l'hoquei solidari, i Hoquei per Terrassa ha recollit el guardó com a Organització d'Esdeveniments Esportius pels actes del 25 aniversari de la subseu olímpica de Terrassa als Jocs de Barcelona ’92.

Els esports d'aigua també van rebre la distinció en les categories d'Esportista Promesa, que va recaure en la portera de waterpolo del CN Terrassa, Sandra Domene, i en la d'Esport per a Discapacitats Físiques, que ha sigut per al nedador de natació adaptada del CN Terrassa, José Antoni Marí, pels èxits aconseguits en el passat Mundial.

El bàsquet també ha tingut la seva quota de protagonisme. Així, Toni Ros, vinculat tota la vida al bàsquet local, ha rebut la distinció a la Dedicació al Món de l'Esport, mentre que l'equip de Sant Pere Prodis ha sigut premiat en la categoria d'Esport Adaptat per a Discapacitats Psíquiques.

Notícies relacionades

La resta de guardonats han sigut l'atleta de la UAT, Xavi Bosch, com a Esportista Màster, la Carrera Solidària per a la Infància, premi a l'Organització d'Esdeveniments Solidaris o d'Integració Social, el col·legi Pere Viver, als Jocs Esportius Escolars, i Kem Pharma, pel seu Suport i Col·laboració al Món de l'Esport.

Més notícies de Terrassa