Aniversari

El Pícnic-Jazz compleix 20 anys en la programació del Festival de Jazz de Terrassa

El CDR aprofita l'esdeveniment per despenjar dues pancartes gegants a favor de la llibertat dels presos polítics

El Pícnic-Jazz de Terrassa celebra el 20è aniversari amb quatre actuacions a Vallparadís. 

El Pícnic-Jazz de Terrassa celebra el 20è aniversari amb quatre actuacions a Vallparadís.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana, el Pícnic-Jazz ha complert 20 anys dins de la programació de la 37a edició del Festival de Jazz de Terrassa, que des del passat dia 7 i fins diumenge que ve 24 se celebra a la ciutat i en altres localitats del voltant.

L'esdeveniment, que ha reunit milers de persones a la zona sud del parc Vallparadís, reuneix música en viu, activitats lúdiques, gastronomia, artesania i la fira del disc, segons ha informat aquest divendres l'organització.

Es van programar quatre actuacions, entre les quals destaquen el saxofonista i cantaor gadità Antonio Lizana, que presentarà el seu tercer treball 'Oriente', i La Locomotora Negra, una de les bandes més antigues de Catalunya i que s'ha convertit en un clàssic al Pícnic-Jazz, amb la qual va col·laborar el cantant mallorquí Llorenç Santamaria.

Així mateix, el quartet Magnolia, que va arribar amb el seu primer disc sota el braç 'That's a Plenty', un viatge pel cine i jazz dels anys 40 i el músic britànic Ray Gelato va posar punt final a la cita matinal d'aquest diumenge a l'aire lliure.

El 1999 el Club Jazz d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa van impulsar la idea d'instal·lar-se al parc Vallparadís de la ciutat egarenca, amb una programació de sis actuacions a la jornada central.

Protestes del Comitè de Defensa de la República

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Terrassa ha aprofitat l'esdeveniment per despenjar dues pancartes gegants a favor de la llibertat dels presos polítics. Les pancartes, d'uns 20 metres de llarg, s'han despenjat des del pont i des de la biblioteca del Districte 3. 

Notícies relacionades

Un enorme llaç groc, segons explica Nació Digital, i una pancarta per la llibertat dels presos polítics, juntament amb un canó de confeti groc que ha ruixat els egarencs, han protagonitzat aquesta acció. Els membres del CDR també han repartit un manifest als assistents i han instal·lat una parada informativa i de marxandatge. 

Més notícies de Terrassa

Temes:

Jazz