El Centre d'Imatge de la UPC, entre les 100 millors escoles d'animació del món

1
Es llegeix en minuts

 El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ubicat a Terrassa, ha sigut inclòs entre les 100 millors escoles d'animació de món.

Segons ha informat avui el centre universitari en un comunicat, el rànquing de les millors escoles d'animació del món l'ha publicat Animation Career Review, la font d'informació de referència mundial del sector.

Per a l'elaboració d'aquest llistat del 2018, es va fer una enquesta a més d'un centenar d'escoles d'animació d'arreu del món i, entre els criteris de la seva elaboració, s'inclouen la reputació acadèmica, els criteris d'admissió, la profunditat o l'amplitud dels programes acadèmics.

Notícies relacionades

L'objectiu és disposar d'aquest rànquing com a punt de partida perquè els estudiants descobreixin les escoles més adequades a les seves necessitats, quant al rigor acadèmic, els requisits tecnològics, la cultura de campus, el cost de la matrícula o l'enfocament professional.

A més del centre de la UPC, apareixen altres escoles espanyoles en el rànquing, com l'Escola de Formació en Noves Tecnologies de la Informació, l'Escola Superior de Cinema (ESCAC), la FX Animation Barcelona 3D & Film School, la Idem de Barcelona i la U-Tad de Madrid.