Espai públic

Terrassa inverteix 30.000 euros en la replantació d'arbres

La intervenció s'emmarca dins del programa Terrassa Barris en Marxa i suposa la col·locació de 66 unitats de diferents espècies

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Ajuntament de Terrassa replantarà alguns dels arbres que han hagut de ser retirats en diferents espais de la ciutat, sigui perquè estaven malalts o es trobaven en mal estat, o perquè es portaven a terme actuacions de remodelació de l'espai on es trobaven. La intervenció, que s'emmarca dins del programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic, inclou la replantació de 66 unitats de diferents espècies i suposa una inversió de més de 30.000 euros.

En el marc d'aquesta actuació s'han identificat diferents espais en els quals es feia recomanable la recol·locació d'arbres. Concretament s'intervindrà en diferent mesura a la plaça de Miquel Utgés, a l'espai de jocs infantils i biosaludables del carrer de Caterina Albert, al carrer dels Telers i al parc infantil de l'avinguda de Can Boada del Pi.

També s'intervindrà al carrer de la Goleta, al de l'Església, a la plaça Vella, a la placeta de Salvat-Papasseit, al carrer d'Iscle Soler, el del Cardaire, a la plaça de Sant Ramon, a l'avinguda d'Àngel Sallent, als carrers de Pardo Bazán, Martí Alegre, Gutenberg i Puigsacalm.

En alguns casos, els treballs previstos en aquest projecte inclouen tasques afegides a la reposició dels arbres. A la plaça de Miquel Utgés, al carrer de Caterina Albert i al dels Telers, per exemple, s'instal·laran els corresponents sistemes de reg, juntament amb els arbres. En aquest últim espai, s'han de talar quatre arbres.

Notícies relacionades

L'eliminació de soques també és necessària en els casos del carrer de la Goleta, de l'Església o a la plaça Vella, entre d'altres, perquè els nous arbres substitueixen altres que s'han hagut de tallar abans. Finalment, es col·locaran, dins de la mateixa actuació, les xarxes antiarrels i altres tasques d'adequació dels escocells, a més de la instal·lació de tutors en cas de necessitat.

Més notícies de Terrassa