Programació

El Centre Cultural Terrassa presenta la seva 35a temporada de dansa amb l'objectiu de mantenir-se com a referent

Al cartell destaquen els americans Alley II i el Ballet de Burdeus, que interpretarà 'El Messies'

Presentació de la 35a Temporada de Dansa al Centre Cultural Terrassa.

Presentació de la 35a Temporada de Dansa al Centre Cultural Terrassa. / ACN

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

El Centre Cultural Terrassa ha presentat la 35a Temporada BBVA de Dansa, que arrencarà el febrer del 2018 amb una programació que manté la seva aposta per ser un referent en aquesta disciplina artística.

El director de l'equipament, Adrià Fornés, ho ha justificat amb la presència en cartell dels americans Alley II, que faran l'única parada a Espanya a la ciutat egarenca el 3 de febrer, així com la combinació de cors, orquestres i solistes del Ballet de Bordeus per interpretar 'El Mesies' el 17 i 18 de març.

Fornés ha destacat que en aquesta agenda d'actes hi ha doble programació amb tres companyies. A més dels francesos, també hi serà Maria Rovira amb 'Carmina Burana' els dies 29 i 30 de setembre i el Ballet de Moscou el 17 i 18 de novembre, que ho farà amb 'El llac dels cignes'.

L'agenda es completa amb la recuperació de figures internacionals com la bailaora María Pagés, amb el seu treball 'Yo', el 24 de febrer i el ballarí Ivan Vasiliev, el 15 d'abril.

Així mateix, el 28 d'abril actuarà el Ballet Catalunya, nascut aquest any de la mà d'un equip de professionals i coreògrafs vinculats al programa de Dansa IBstage i resident al Centre Cultural Terrassa, de la qual Fornés ha demanat "temps" per veure la seva progressió.

Més de 300 funcions

En aquests 34 anys de programació d'espectacles, l'equipament ha ofert 330 funcions i pel seu escenari han desfilat 170 companyies de més de 30 països i 73 ciutats diferents.

Notícies relacionades

Aquest 2017 el Centre Cultural ha tancat amb més de 6.500 espectadors, i, segons les enquestes internes realitzades, els assistents han atorgat una valoració mitjana de 9,2 sobre 10 a la sortida de cada una de les obres.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Dansa