Concurs

El Vallès Occidental adjudica la concessió del nou Centre Logístic de Biomassa Forestal

Gestionarà el nou centre a Terrassa i les dues calderes instal·lades al Consorci Sanitari de Terrassa i a la Universitat Autònoma de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha adjudicat a la unió temporal d'empreses (UTE) Comsa Renovables S.L.U-Comercial Vallesana de Subministraments la concessió del nou Centre Logístic de Biomassa Forestal.

La companyia serà l'encarregada de gestionar el nou centre, a Terrassa, i les dues calderes instal·lades al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El pressupost de licitació ha sigut de 84.180,76 euros, amb un contracte de quatre anys, i, segons ha estimat l'entitat supramunicipal, en un principi hi ha previst produir 3.000 tones d'estelles anuals per a les dues calderes -un 80% de la producció procedirà de la caldera del CST de Terrassa i un 20%, de la UAB.

Notícies relacionades

La capacitat màxima del Centre Logístic serà de 6,6 tones, així que la resta de material sobrant es vendrà a calderes públiques o privades.

La idea és que a principis del 2018 puguin estar en marxa aquests equipaments, que formen part de la iniciativa del projecte del Consell Comarcal 'Boscos del Vallès', que persegueix reduir el risc d'incendis forestals amb la dinamització de la compravenda de biomassa forestal per a usos tèrmics.