Successos

Detenen una persona a Terrassa per agredir un policia municipal

L'agent va anar al lloc per l'avís d'un suposat cas de maltractament animal

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dimarts una persona per haver agredit un agent que acudir a un domicili, al nord de la ciutat, per l'avís de veïns sobre un suposat cas de maltractament a un gos.

Una patrulla municipal va assistir al lloc cap a les 22.15 hores i va comprovar que hi havia dues persones, una d'elles amb les mans i la samarreta tacades de sang, i va corroborar que hi havia un gos "molt espantat i amb ferides a la boca", segons ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Els policies li van demanar la documentació, però no ho va fer i van informar aquesta persona que podria incórrer en un delicte de desobediència, i durant aquest diàleg va mantenir "una actitud hostil" i va acabar agredint un dels agents. El policia va ser traslladat a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa per ser atès de les seves lesions.

Notícies relacionades

El suposat agressor ha sigut detingut per un delicte de maltractament cap a un animal i per desobediència i resistència als agents de l'autoritat. També es va detenir l'altra persona que l'acompanyava en comprovar que tenia una ordre de recerca i captura emesa per un jutjat de Manresa, es va avisar al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia perquè es fes càrrec de la recollida i acollida de l'animal.

 Més notícies de Terrassa