Cultura

L'Orquestra Simfònica del Vallès celebra el seu trentè aniversari

Oferirà cinc concerts al Centre Cultural de Terrassa dirigits a tots els públics

1
Es llegeix en minuts
EFE / TERRASSA

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) celebra el seu trentè aniversari i presenta la tercera temporada consecutiva del cicle de concerts amb cinc actuacions.

Segons explica el Centre Cultural de Terrassa, els cinc concerts simfònics estaran dirigits a tots els públics i se celebraran al mateix centre, amb el qual l'OSV manté una relació que es prolonga des de fa més de 25 anys.

Gràcies a l'èxit de les dues temporades anteriors, explica el centre, es posa en marxa aquest nou cicle, consolidant el projecte i emulant l'èxit i el model de la temporada que la formació fa al Palau de la Música Catalana, a Barcelona.

Un total de 4.462 espectadors han assistit als concerts en les dues últimes temporades, amb una mitjana de públic de 560 espectadors per concert, el que suposa una ocupació mitjana del 76,40%.

Aquest any el cicle presenta cinc concerts amb obres del gran repertori simfònic juntament amb obres simfonicocorals, en col·laboració amb formacions corals del territori, i segueix la línia de la música de cine que ha sigut molt ben acceptada pel públic els últims anys.

Notícies relacionades

El divendres 6 d'octubre començarà aquesta tercera temporada del cicle de concerts Simfònics a Terrassa, i aquest any és "molt especial" per a la Simfònica del Vallés perquè celebra el seu trentè aniversari.

 Més notícies de Terrassa

Temes:

Música Concerts