Anar al contingut

Dansa

El Ballet de Moscou torna a Terrassa amb 'El llac dels cignes'

El Centre Cultural recupera un dels espectacles més representatius de la història de la dansa

EL PERIÓDICO / TERRASSA

lago-3-1

El llac dels cignes torna al Centre Cultural Terrassa el 8 de setembre. / periodico

El Centre Cultural Terrassa ofereix una nova oportunitat per disfrutar d'un dels ballets més estimats pel públic, ‘El llac dels cignes’, de Txaikovski, que arriba a l'escenari egarenc gràcies al Ballet de Moscou divendres que ve, 8 de setembre.

Aquest és un dels ballets més representatius de la història de la dansa i un dels més estimats de tots els temps. En escena, els artistes captiven el públic i transmeten emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa. El seu èxit resideix a sumar la qualitat, el compromís i la passió pel món del ballet.

‘El llac dels cignes’ recorre tota la gamma d'emocions humanes i el consens popular s'inclina a assenyalar a Txaikovski com el compositor de música per a ballets més admirat. Aquesta obra mestra de la dansa es representarà en versió original amb coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanoz, i amb Cristina Terentiev, Anatolie Ustimov i Alexei Terentiev com a solistes, dirigits per Timur Faiziev.

Fundat el 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Faiziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels ballarins més destacats i coreògrafs dels ballets russos com Bolxoi o Stanislavski, i és, avui dia, una de les companyies més importants del seu país.

Més notícies de Terrassa a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Dansa

0 Comentaris
cargando