CIRC

La Companyia de Circ 'eia' porta 'InTarsi' al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle busca involucrar l'espectador i fer que s'identifiqui amb la successió d'estats d'ànim "que compon el nostre viatge"

eia intarsi fotos 2benhopper

eia intarsi fotos 2benhopper / Ben Hopper

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

Quatre acròbates barregen a l'escenari dansa, teatre físic i, sobretot, arts de circ amb equilibris acrobàtics, banquina, un minitrampolí i una bàscula. Això es trobarà l'espectador amb ‘InTarsi’, la nova proposta de la Companyia de Circ "eia", que aquest diumenge, 7 de maig, arriba al Centre Cultural Terrassa.

Buscant encomanar el públic amb el seu humor tendre, els quatre personatges investiguen al voltant d'elements escenogràfics en contínua metamorfosi, i proposen un espectacle de circ en continu moviment que vol fer riure pensant o viceversa.

“Pensem en el públic com a acompanyant i no com a espectador, el convidem a impregnar-se del nostre imaginari des de l'entrada a la sala i li oferim la possibilitat d'identificar-se amb la successió d'estats d'ànim que compon el nostre viatge”, asseguren des de la Companyia 'eia'.

ÈXIT INTERNACIONAL

La Companyia 'eia' té cinc anys de trajectòria després de la fusió dels grups de Cirque Vagui, Circ de l'Ombra i Le Grand Osimo Orchestra amb Celso i Frana. Amb el seu primer espectacle ‘Capes’, van realitzar més de 150 actuacions al voltant de 12 països diferents, amb parada també al Centre Cultural Terrassa el 2014.

'Eia' va rebre el Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2011 “pel risc assumit en la investigació i la innovació”. També va ser Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Circ de sala 2011 i Premi de Circ Emilio Zapatero al Festival TAC Valladolid 2012.

Notícies relacionades

Amb el seu espectacle ‘InTarsi’ han rebut el Premi Especial del Jurat en la 7a edició dels Premis Zirkolika de Catalunya 2016 i estan nominats als Premis Max a les Arts Escèniques en les categories de Millor Espectacle Revelació i Millor Autoria Revelació.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Circ