Cine

Funerària de Terrassa organitza el 15è cicle "El cine i la mort"

El cicle comptarà amb nou pel·lícules que es projectaran al Cinema Catalunya

Un euro de cada entrada es donarà al Centre Local de Distribució d'Aliments 'El Rebost'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

Funerària de Terrassa programa quatre noves pel·lícules que donaran forma a la 15ª edició del cicle "El cine i la mort". El Cine Catalunya tornarà a acollir les projeccions, que tindran lloc quatre dimarts consecutius a partir del 28 de març en sessió doble, amb sessions a les 19 h i a les 22 h.

 

El cicle arrenca aquest dimarts amb la projecció de "El nou Nou testament", una sàtira belga de l'any 2015, dirigida per Jaco Van Dormael i protagonitzada per Pili Groyne, Benoît Poelvoorde, Marco Lorenzini, Yolande Moreau i Catherine Deneuve.

 

Continua el 4 d'abril, amb la pel·lícula nord-americana "Bernie", de Richard Linklater, protagonitzada per Jack Black, Shirley MacLaine i Matthew McConaughey.

 

"Truman", la gran guanyadora dels Premis Goya del 2016, es projectarà el dimarts, 11 d'abril. Dirigida el 2015 pel barceloní Cesc Gay, amb les interpretacions de Ricardo Darín i Javier Cámara, explica la història d'una amistat entre dos homes que han de fer front a la malaltia terminal d'un d'ells.

 

"L'home més enfadat de Brooklyn" completa i tanca la programació del cicle el 18 d'abril. Protagonitzada per Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage i Melissa Leo, va ser dirigida per Phil Alden Robinson el 2014.

 

De nou en aquesta edició, un euro de cada entrada venuda es donarà al Rebost, Centre Local de Distribució d'Aliments. Les entrades es poden recollir al Cine Catalunya a partir del dimecres anterior a cada projecció.

 

Notícies relacionades

Funerària de Terrassa ofereix el cicle "El cine i la mort" des del 2003 amb l'objectiu d'ajudar a normalitzar l'acceptació i el tractament de la mort i acostar a la ciutadania a un tema que, culturalment, és sovint encara tabú.

Més notícies de Terrassa