Presentació

Terrassa dedicarà la XV Fira Modernista a la figura de Santiago Rusiñol

El cartell de l'esdeveniment destaca el Teatre Principal, un dels edificis modernistes emblemàtics de la ciutat

170221-rp-cartell-fira-modernista-6

170221-rp-cartell-fira-modernista-6

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

El tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de Terrassa, Amadeu Aguado, ha presentat el cartell de la nova edició de la Fira Modernista, que es celebrarà entre el 12 i el 14 de maig i anirà dedicada a la figura de Santiago Rusiñol.

En la presentació han intervingut també el dissenyador Marc Andrés, responsable de l'empresa ‘Icònica’, encarregada de la realització del cartell, i la presidenta de l'Associació de Comerciants Terrassa Centre, Maria Costa, en representació de la comissió organitzadora de la Fira. També ha estat present el regidor de Cultura, Jordi Flores.  

El cartell de la XV Fira Modernista de Terrassa incorpora una imatge del Teatre Principal, un dels edificis modernistes emblemàtics de la ciutat, i la musa del teatre. Aquests motius s'han escollit perquè la nova edició de la Fira estarà dedicada a la figura de Santiago Rusiñol, artista que entre altres disciplines es va dedicar al teatre.

Considerat un dels punters del modernisme, Rusiñol va participar en la tertúlia dels Quatre Gats, on va ser una figura important. Del 1892 al 1899, en viatges des de París, va celebrar les Festes Modernistes de Sitges i va ser protagonista de la bohèmia de final de segle.

Notícies relacionades

Durant la Fira Modernista de Terrassa, el Museu de Terrassa participarà amb una parada informativa al Raval de Montserrat i es portarà a terme un ampli programa d'activitats per tota la ciutat, entre elles tallers infantils, visites, portes obertes a diferents edificis, etc.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Modernisme