Solidaritat

L'Ajuntament de Terrassa col·labora en l'ajuda humanitària a Haití

El Consistori subvenciona dues entitats i té conveni amb dos ONG que ja treballen sobre el territori

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Ajuntament de Terrassa contribueix amb diverses iniciatives d'ajuda humanitària a Haití després del pas de l'huracà Matthew, que a principis de mes va provocar centenars de morts, milers de ferits i nombrosos danys en vivendes, infraestructures i plantacions, provocant greus problemes a uns dos milions de persones.

El Consistori ha atorgat subvencions a dues entitats egarenques que tenen projectes d'intervenció a Haití. Concretament, ha entregat 6.234 euros a la Fundació World Vision, que portarà bidons d'aigua i pastilles potabilitzadores d'aigua a 500 famílies.

L'altra entitat subvencionada és l'Associació Crits dels Nens, que distribuirà medicaments per tractar el còlera, acció que ha de beneficiar una població de 10.000 persones. La contribució municipal a aquest projecte és de 4.500 euros.

Per una altra banda, l'Ajuntament té convenis regulars amb dos ONG que estan treballant sobre el territori des del primer moment, Farmamundi i Creu Roja. El Consistori aporta a aquestes entitats 12.000 euros anuals perquè disposin quan calgui donar resposta a una situació d'emergència humanitària.

Notícies relacionades

Gràcies a aquestes aportacions, Farmamundi està prestant assistència sociosanitària a 2.500 persones, mentre que Creu Roja està subministrant aigua a unes 5.000 persones.

Més notícies de Terrassa