Concurs

El cementiri municipal de Terrassa opta a ser premiat com el millor d'Espanya

La revista 'Adiós' organitza un certamen en què Terrassa competeix amb nou finalistes més

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Esplugues

El cementiri municipal de Terrassa és un dels 10 finalistes que opten al premi de millor cementiri d'Espanya, que atorga la revista 'Adiós', editada pel grup Funespaña.

Aquesta segona edició del concurs, que compta amb el patrocini de l'Associació de Funeràries i Cementiris Municipals d'Espanya, de la qual forma part la funerària municipal de Terrassa, compta amb quatre categories, entre elles, la de millor cementiri, millor monument arquitectònic, millor escultura i millor història. Terrassa participa en la primera categoria.

La candidatura presentada per Terrassa incideix en el patrimoni del cementiri, junt amb aspectes tecnològics i de gestió, que fan del cementiri municipal un espai on es combinen tradició i modernitat.

Entre els competidors es troben els cementiris de La Carriona, a Avilés, el de Vilafranca del Penedès, el de Derio, a Bilbao, el de Montánchez, a Càceres, el de Montornés de Segarra, a Lleida, el de San Justo i el de Robregordo, a Madrid, el de Casabermeja, a Màlaga, i el de San José, de Cadis.

Els cementiris es poden votar a la web de la Revista Adiós fins a finals de l'octubre i el guanyador es donarà a conèixer durant la primera quinzena d'octubre.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa

 

Temes:

Cementiris