Municipals 2015

Mas destaca "l'esperit de servei" de Miquel Sàmper i el seu projecte per a Terrassa

L'alcaldable de CiU assegura: "Ens deixarem la pell per una ciutat amb feina i de futur"

El president de la Generalitat, Artur Mas, el candidat de CiU a Terrassa, Miquel Sàmper, i el coordinador general de CDC, Josep Rull.

El president de la Generalitat, Artur Mas, el candidat de CiU a Terrassa, Miquel Sàmper, i el coordinador general de CDC, Josep Rull. / Maria Belmez / ACN

2
Es llegeix en minuts

El candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia de Terrassa, Miquel Sàmper, aposta per un canvi en les polítiques municipals que permetin que el municipi “sigui la segona ciutat a la nova Catalunya, que torni a ser un referent industrial i els seus veïns visquin més bé”.

El president de CiU i de la Generalitat, Artur Mas, va donar suport a Miquel Sàmper en un acte al Recinte Firal de Terrassa, on es van reunir més d'un miler de persones. Mas assegura que Catalunya necessita persones com Sàmper, “que tenen projecte, una actitud positiva per portar-ho a terme i esperit de servei”.

Mas també apunta que “pot ajudar molt a sumar al projecte col·lectiu de Catalunya i per aconseguir que a Terrassa s'hi visqui millor”. En aquest sentit, el president detalla que l'equip de Sàmper té “un projecte real de transformació de la ciutat que busca que Terrassa recuperi el pols econòmic, la capacitat d'iniciativa i de fer les coses en positiu, el talent i la creativitat, i que tingui un objectiu d'accent social”.

El president va aprofitar la presentació del candidat de CiU a Terrassa per recordar que les eleccions del 24-M tenen una dimensió municipal, però també una de nacional. “En aquestes eleccions s'hi juga el present i el futur de Terrassa, però també el futur immediat del país i de la seva gent”, assegura Mas.

Per això, el president confia que “la gent ho entengui” i després de les eleccions hi hagi “molts ajuntaments i corporacions locals alineades a favor del projecte de país, que sumin tots els esforços perquè aquest projecte estigui cridat a l'èxit”.

Canviar el color del govern municipal

Per la seva banda, Sàmper reivindica la necessitat de canviar el color del govern municipal després de 36 anys d'ajuntaments socialistes, amb eines que dóna la política local “i sense buscar excuses fora”. En aquest sentit, el candidat aposta per deixar enrere “les polítiques de pura ideologia i treballar amb polítiques de nova gestió pública basades en el treball i l'eficiència”.

L'objectiu, assegura, és que Terrassa “sigui la segona ciutat a la nova Catalunya, que recuperi la il·lusió, torni a ser un referent industrial i universitari, a més de créixer turísticament de manera sostenible i amb un pla estratègic de promoció econòmica que de treball als veïns i els permeti viure millor”.

Per la seva part, Josep Rull, coordinador general de Convergència, presenta Miquel Sàmper “com el futur alcalde catalanista i de progrés que necessita Terrassa” i li agraeix que hagi acceptat liderar la candidatura de CiU a la ciutat i que li hagi agafat el relleu.

Rull aplaudeix el projecte del candidat, “que té clar que la prioritat és la política social, generar llocs de treball i donar oportunitats a Terrassa”. I sobre el candidat, el qualifica de “constant, tenaç, lluitador i capaç d'aconsguir els reptes més difícils i complicats”.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa