Anar al contingut

Dos grups vocals de Terrassa participaran en el nou concurs musical de TV-3

'Oh Happy Day' s'estrenarà al setembre i estarà presentat per l'actor Eduard Farelo

L. N. / ACN / Terrassa

Dos grups vocals de Terrassa participaran en 'Oh Happy Day', el nou programa amb què  TV-3 espera sumar-se a l'èxit dels concursos musicals. Singfònics i Tons i Sons formen part de les 9 corals que participaran en el programa i que han estat escollides després de dues fases prèvies de càsting en què es van presentar més de 40 grups.

'Oh Happy Day' s'estrenarà el 21 de setembre amb l'actor Eduard Farelo com a presentador. Els grups que han superat els càstings i han entrat en el programa hauran de preparar-se cançons d'estils variats. Setmana a setmana, un grup anirà quedant fora fins que els tres finalistes s'enfrontin a la gala final.

L'altre gran protagonista del programa serà el jurat, que determinarà amb les seves valoracions quins són els grups vocals i les corals nominats i quins han d'eliminar-se. Estarà format per l'actriu i còmica televisiva Sílvia Abril, el director del Cor de l'Orfeó Lleidatà i de la Jove Orquestra de Cerdanyola, Pedro Pardo, i el músic líder del grup La Casa Blava Guille Milkyway.

Llegiu altres informacions de la ciutat a l'edició local Terrassa d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

0 Comentaris
cargando