Dos grups vocals de Terrassa participaran en el nou concurs musical de TV-3

'Oh Happy Day' s'estrenarà al setembre i estarà presentat per l'actor Eduard Farelo

Singfònics, un dels grups egarencs seleccionats per al nou concurs de TV-3 ’Oh Happy Day’

Singfònics, un dels grups egarencs seleccionats per al nou concurs de TV-3 ’Oh Happy Day’ / SINGFÒNICS

1
Es llegeix en minuts
L. N. / ACN / Terrassa

DosgrupsvocalsdeTerrassaparticiparan en 'Oh Happy Day', el nouprogramaamb què TV-3espera sumar-se a l'èxit delsconcursosmusicals.SingfònicsiTons i Sonsformen part de les 9 corals que participaran en el programa i que han estat escollides després de dues fases prèvies de càsting en què es van presentar més de 40 grups.

'Oh Happy Day' s'estrenaràel 21 de setembre amb l'actorEduard Farelocom a presentador. Els grups que han superat els càstings i han entrat en el programa hauran de preparar-se cançons d'estils variats. Setmana a setmana, un grup anirà quedant fora fins que els tres finalistes s'enfrontin a la gala final.

Notícies relacionades

L'altre gran protagonista del programa serà el jurat, que determinarà amb les seves valoracions quins són els grups vocals i les corals nominats i quins han d'eliminar-se. Estarà format per l'actriu i còmica televisiva Sílvia Abril, el director del Cor de l'Orfeó Lleidatà i de la Jove Orquestra de Cerdanyola, Pedro Pardo, i el músic líder del grup La Casa Blava Guille Milkyway.

Llegiu altres informacions de la ciutat a l'edició local Terrassa