Minyons de Terrassa estrena la 'Clàssica de 8' davant la Sagrada Família

Van descarregar per primera vegada aquesta temporada el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 7

El 4 de 8 descarregat aquest diumenge, dia 21, pels Minyons de Terrassa a la Sagrada Família de Barcelona.

El 4 de 8 descarregat aquest diumenge, dia 21, pels Minyons de Terrassa a la Sagrada Família de Barcelona. / MINYONS DE TERRASSA

1
Es llegeix en minuts
J.S. / Terrassa

L'exhibiciócastellera de les festes del barri de laSagrada FamíliadeBarcelonava ser finalment l'actuació escollida perMinyonsdeTerrassaaquest diumenge 21 per descarregar els seus primerscastellsde8de la temporada, concretament el4 de 8i el3 de 8 a més de la torre de 7, conformant l'anomenada 'Clàssica de 8'. Al tram final, van completar l'actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

En l'actuació també hi van participarCastellers del Poble-sec,Xics de Granollers i els amfitrions,Castellers de la Sagrada Família, que van descarregar el seu desè3 de 7 aixecat per sotaaixí com el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i 2 pilars de 5.

Els Minyons, que actuaven segons, van començar pel 4 de 8 en primera ronda, un castell que van haver de treballar dur en els pisos inferiors però que en cap moment va perillar.

En segona ronda, Minyons es va decidir per la torre de 7, una construcció que aquesta temporada se'ls havia resistit i que van descarregar amb solvència.

En tercera ronda, una altra estrena malva, el 3 de 8, que encara que es va estirar una mica i va haver de treballar, es va descarregar sense cap complicació que no hagin pogut controlar.

Per tancar la seva actuació, els de la camisa malva van fer un vano de 5 amb l'espectacular façana vella del monument projectat per Gaudí de fons.

Notícies relacionades

Les pròximes actuacions de Minyons són aquest mateix dimarts, dia de Sant Jordi, a la Plaça Vella de Terrassa i ja el 5 de maig, a la plaça de l'Ajuntament de Perafort, a les 12 del migdia.

Lea més informacions de Terrassa en l'edició local