MUTUA MADRID OPEN DE TENNIS

Barty posa fi al somni de Badosa a Madrid

  • La tennista australiana, número 1 mundial, es classifica per a la final a la Caja Mágica al vèncer la gironina per 6-4 i 6-3

Barty posa fi al somni de Badosa a Madrid
1
Es llegeix en minuts

El somni de Paula Badosa ha acabat a les semifinals del Masters 1000 de Madrid. La tennista gironina no ha pogut superar l’australiana Ashleigh Barty que l’ha derrotat per 6-4 i 6-3.

L’actual número 1 mundial s’ha pres la revenja de la derrota encaixada fa tres setmanes en el torneig de Charleston davant Badosa (6-4, 6-3) i s’ha guanyat el pas a la final, on s’enfrontarà a la guanyadora del partit que aquest dijous (20.30 hores) enfrontarà a Aryna Sabalenka i Anastasia Pavlyuchenkova.

Notícies relacionades

Badosa ha aguantat el pols amb Barty fins a l’últim joc del primer set, recolzada en el seu servei i amb cops guanyadors des del fons de la pista. La tennista australiana no trobava la seva posició a la pista, es mostrava incòmoda, alternant els errors amb els cops guanyadors, però en el moment decisiu, Barty ha aconseguit fer el primer ‘break’ del partit per emportar-se el set en 41 minuts.

A la segona mànega, Badosa ha començat trencant el servei de Barty, però l’australiana de nou ha capgirat la situació per fer dos ‘break’ seguits (1-1 i 3-1) prenent un avantatge que ja no ha deixat escapar.