BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Tsitsipas es planta a la final de Barcelona

  • El tennista grec s’imposa a l’italià Sinner (6-3, 6-3) i espera rival de la semifinal que enfronta Nadal i Carreño

Tsitsipas es planta a la final de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Stefanos Tsitsipas espera rival aquest diumenge a la final del Barcelona Open Banc Sabadell. El tennista grec, campió la setmana passada a Montecarlo, s’ha guanyat l’accés a la final a l’imposar-se a Jannik Sinner per un doble 6-3 en només 1 hora i 23 minuts. Tsitsipas tindrà la segona oportunitat de lluitar pel títol després d’haver disputat i perdut la final el 2018 contra Rafael Nadal.

Notícies relacionades

Tsitsipas ha sumat la seva novena victòria consecutiva des que va caure a les semifinals del Masters 1.000 de Miami i ha sumat el 17è set consecutiu sense cedir-ne cap. El tennista grec ha imposat de nou el seu servei, només l’ha perdut en una ocasió al torneig contra l’australià Alex DeMIñaur, per dominar Sinner, que intentava mantenir el pols a cada joc però cometia errors en els moments claus. El tennista italià, de 19 anys i 19 mundial, havia assolit fa unes setmanes la final del Masters 1.000 de Miami i s’estrenava per primera vegada al torneig català.

Tstsipas, actual número 1 a la classificació de la temporada, buscarà el doblet Montecarlo-Barcelona aquest diumenge (16.00 hores) contra el guanyador de la semifinal que disputen Rafael Nadal, 11 vegades campió del torneig, i Pablo Carreño.

Temes:

Rafa Nadal