DERROTA

Badosa es queda sense premi a Xarleston

La tennista catalana ha caigut a les semifinals contra la russa Kudermetova per 6-3 i 6-3

Badosa es queda sense premi a Xarleston
1
Es llegeix en minuts

Veronika Kudermetova ha impedit a Paula Badosa jugar la seva primera final del circuit WTA, després d’haver eliminat dissabte la número 1 mundial, Ashleigh Barty. La tennista catalana ha caigut per un doble 6-3 en una hora i mitja de joc. f

La tennista kazakh, 32 mundial i 23 anys, ha batut per tercera vegada a Badosa a qui ja havia derrotat fa un parell de mesos a Abudabi i el 2019, a Indian Wells.

Notícies relacionades

Badosa no ha pogut arrodonir una gran setmana en la qual havia superat per primera vegada a la seva carrera dues jugadores situades entre les 20 millors del món, la suïssa Belinda Bencic (número 12) i l’australiana i Barty. Malgrat la derrota, Badosa es col·locarà aquest dilluns al lloc 62 del món, la seva millor posició en el rànquing WTA.

Kudermetova jugarà la seva segona final després de la que va perdre a Abu Dhabi. La seva rival serà la montenegrina Danka Kovinic que va guanyar a la tunisiana Ons Jabeur (6-3, 6-2). Kovinic, de 26 anys, buscarà el seu primer títol en un torneig 500 i el tercer a la seva carrera després dels aconseguits a Istanbul el 2016 i a Tianjin el 2015.