CANVI DE DATES

Roland Garros es retardarà una setmana pel coronavirus

El torneig es disputarà del 30 de maig al 13 de juny

Roland Garros es retardarà una setmana pel coronavirus
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

La situació sanitària que està vivint França amb la Covid-19 tornarà a afectar Roland Garros. La Federació Francesa de Tennis ha anunciat un canvi de dates en la celebració del torneig, que estava previst del 23 de maig al 6 de juny i que serà retardat una setmana, per disputar-se del 30 de maig al 13 de juny.

Roland Garros ja va canviar de dates l’any passat quan va ser traslladat a l’octubre per la pandèmia. En aquesta ocasió el trasllat a l’octubre no ha sigut valorat per la complicació del calendari tennístic amb Wimbledon (del 28 de juny a l’11 de juliol), els Jocs Olímpics de Tòquio (del 24 de juliol a l’1 d’agost) i l’Obert dels Estats Units (del 30 d’agost al 12 de setembre).

La gira d’herba, afectada

Notícies relacionades

L’opció de mantenir el torneig francès en les dates previstes complicava la presència de públic a les grades pels protocols de salut que actualment hi ha al territori francès i que, segurament, canviaran a partir del juny, cosa que podria permetre la presència de més públic a les grades en la segona setmana del torneig. L’any passat només van poder estar a les grades 1.00 persones per dia a partir dels quarts de final del torneig. A més, si el Govern té el pla per reobrir l’accés a les terrasses a mitjans de maig, també consideraria permetre que els restaurants serveixin a l’interior a partir de l’1 de juny, sempre que les normes de sanitat ho permetin.

El trasllat del Roland Garros afectarà la gira d’herba i els tornejos de Stuttgart (ATP), ‘s-Hertogenbosch (ATP i WTA) i Nottingham (WTA), que es juguen a partir del dilluns 7 de juny.

Temes:

Roland Garros