EL TORNEIG FEMENÍ

Carla Suárez es cola sense problemes en els vuitens de Wimbledon

La tennista canària s'ha imposat en 68 minuts a la nord-americana Davis, botxí de la campiona Kerber

zentauroepp48956952 tennis   wimbledon   all england lawn tennis and croquet clu190706133414

zentauroepp48956952 tennis wimbledon all england lawn tennis and croquet clu190706133414 / CARL RECINE

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

Per tercera vegada en la seva carrera Carla Suárez serà en els vuitens de final de Wimbledon, com el 2013 i el 2016. La tennista canària s’ha imposat a la nord-americana Lauren Davis (95 mundial) per 6-3 i 6-3. 

Carla Suárez no ha tingut gaire problemes per aconseguir el seu propòsit, tot i que va començar cedint el primer joc en un set en què les dues tennistes el van entregar en cinc ocasions. Malgrat això, la tennista canària va fer l’efecte de controlar sempre el ritme del partit, molt sòlid i amb un joc profund, per prendre avantatge de 3-1 i que ja no va cedir fins a apuntar-se la primera màniga en poc més de mitja hora.

Notícies relacionades

Davis havia donat la gran sorpresa a la segona ronda a l’eliminar la campiona de l’anterior edició de Wimbledon, l’alemanya Angelique Kerber. Potser per això Carla Suárez va entrar a la pista més previnguda, tot i que a mesura que avançava el partit la tennista nord-americana no va demostrar amb el seu joc la raó d’haver eliminat l’exnúmero 1 mundial. Més aviat el seu joc era el que delatava el seu rànquing i el que la va obligar a jugar la fase prèvia la setmana anterior, entrant en el quadro com a ‘lucky looser’ (jugadora afortunada), després de perdre a l’última ronda.

A la segona màniga Carla Suárez es va avançar de sortida (0-2) i va mantenir l’avantatge fins a confirmar la seva victòria en 68 minuts per entrar a la setmana gran de Wimbledon per tercera vegada des del seu debut el 2008, als 30 anys d’edat i classificada al lloc 31 mundial. . La seva pròxima rival, dilluns, sortirà del partit entre la nord-americana Serena Williams, set vegades campiona del torneig, i l’alemanya Julia Goerges.