SECRET SUMARIAL

Presó incondicional per a cinc detinguts per tripijocs en apostes de tennis

La identitat dels arrestats no s'ha fet pública

tenis

tenis

1
Es llegeix en minuts

El jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata ha dictat presó incondicional per a cinc dels detinguts en l’operació contra una trama de falsejament de partits i apostes il·legals en competicions de tennis i ha deixat en llibertat amb mesures cautelars uns altres quatre.

Segons informen fonts de l’Audiència, que no especifiquen els noms dels detinguts perquè el cas es troba sota secret de sumari, De la Mata els va prendre declaració dimecres i els imputa delictes d’estafa, corrupció entre particulars en l’àmbit de l’esport, organització criminal, blanqueig i usurpació d’estat civil.

El principal sospitós

Notícies relacionades

Segons un dels autos dictats pel jutge a l’operació activada dilluns passat contra la trama, el tennista professional Marc Fornell està considerat el líder de l’“organització criminal”, dedicada al falsejament de partits en competicions nacionals i internacionals de la modalitat Future i Challenger. Entre els detinguts en l’operació, també hi figuraven dos homes de nacionalitat armènia, corredors “professionals” d’apostes amb qui, pel que sembla, es va aliar Fornell.

Els quatre detinguts posats en llibertat per De la Mata hauran de comparèixer setmanalment al jutjat i tenen prohibit sortir del país, per la qual cosa se’ls ha retirat els passaports.