AVÍS A LES XARXES

Nadal renuncia a Pequín i Xangai per recuperar el genoll

zentauroepp44940853 new york  ny   september 07  rafael nadal of spain is looked180920015247

zentauroepp44940853 new york ny september 07 rafael nadal of spain is looked180920015247 / AL BELLO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Rafael Nadal, número u de la classificació mundial de l’ATP, ha anunciat a les xarxes socials que renuncia a la gira asiàtica, als tornejos de Pequín i Xangai, "per recuperar el genoll".

"Vaig haver de retirar-me del partit de semifinals a l’US Open i aquest dilluns vaig estar a Barcelona mirant amb els metges la situació del genoll. Si bé les molèsties al genoll no són res nou", diu Nadal, que dilluns passat va passar la revisió mèdica a Barcelona. "Hem decidit juntament amb el meu equip mèdic i tècnic la no participació en la gira asiàtica per recuperar el genoll de la manera que sempre hem fet", afegeix en el comunicat.

Perilla el número 1

Nadal arrossega problemes als genolls des del 2009 i en diverses ocasions ha hagut de parar un període llarg per aconseguir la seva recuperació.  La seva absència en els dos tornejos asiàtics posa en perill el número 1 mundial pel qual competeixen el serbi Novak Djokovic i el suís Roger Federer, que sí que estaran a la gira asiàtica. El tennista mallorquí lidera la classificació mundial amb 8.760 punts, davant de Federer (6.900) i Djokovic (6.445). 

Notícies relacionades

Nadal podria tornar al circuit en el Masters 1.000 de París a Bercy, que comença el 29 d’octubre i després tancar la temporada a la Copa dels Mestres de Londres, en què ja s’ha classificat per catorzena vegada en la seva carrera, tot i que és el torneig gran que continua faltant en el seu palmarès

Temes:

Rafa Nadal