TENNIS ESPANYOL

Conchita Martínez: "No em mereixia un final així"

L'exjugadora lamenta la seva destitució com a capitana de la Copa Davis i Copa Federació

zentauroepp39116266 london  england   june 30   garbine muguruza of spain and co170630184020

zentauroepp39116266 london england june 30 garbine muguruza of spain and co170630184020 / Clive Brunskill

1
Es llegeix en minuts

Conchita Martínezdestituïda en els seus càrrecs de capitana de l'equip espanyol de la Copa Davis i de la Copa Federaciócapitana  Copa DavisCopa Federació, s'ha mostrat decebuda i molesta amb la Federació Espanyola de Tennis (RFET), que ha decidit, unilateralment, donar per acabada la relació entre les dues parts.

Conchita Martínez, que ha estat tres temporades com a responsable de l'equip de la Copa Davis, que aquest any ha aconseguit la permanència al Grup Mundial, i cinc al capdavant del conjunt de la Copa Federació, ha revelat que es va assabentar del seu cessament aquest dijous al vespre.

"És molt desagraït agafar les regnes del vaixell quan hi ha tempesta i que quan aconsegueixes la tranquil·litat i el compromís prescindeixin de tu. Se suposava que amb l'arribada de la nova directiva la situació canviaria, però segueix sent el mateix, el tennis continua sense ser una prioritat", ha indicat Conchita en un comunicat.

La ja excapitana recorda que "en circumstàncies complicades he acceptat les seves condicions, que en una altra situació no acceptaria".

Distanciament

Conchita Martínez ha reconegut que intuïa la seva destitució pel distanciament amb la Federació Espanyola, que no acceptava que acompanyés jugadors i jugadores als Grand Slams.

"L'abandonament que he sentit durant aquests mesos em feia presagiar que es prescindiria de la meva col·laboració, i més quan, per primera vegada en els últims anys, aquesta nova executiva em va retirar la possibilitat d'acompanyar els jugadors i les jugadores i fer-los seguiment presencial durant els Grand Slams", ha afegit Conchita.

Conchita Martínez s'ha mostrat especialment sorpresa pel final de la seva etapa com a capitana de Copa Federació. "Entenc que els relleus a vegades són necessaris, i després de tres temporades podria esperar el de la Copa Davis, però no el de la Copa Federació, en què les bases estaven totalment consolidades després de cinc temporades".

Sortida irrespectuosa

Notícies relacionades

L'excapitana s'ha mostrat agraïda als jugadors, orgullosa d'haver defensat els colors d'Espanya i dolguda pels aficionats. "M'hauria agradat continuar, però la decisió ha sigut unilateral, per part de la RFET".

Considero que després de tota la meva contribució i implicació amb el tennis espanyol no em mereixia un final d'aquesta manera, al meu parer, tan irrespectuosa", acaba el missatge de Conchita Martínez. 

Temes:

Copa Davis