SORT DISPAR DELS ESPANYOLS

Muguruza debuta sense problemes i guanya plàcidament a Cincinnati

Bautista perd mentre que Ferrer i Ramos guanyen

Muguruza debuta sense problemes i guanya plàcidament a Cincinnati

TANNEN MAURY (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Garbiñe Muguruza, quarta cap de sèrie, que va fer el seu debut en la segona jornada del Masters 1.000 de Cincinnati, va vèncer per 6-2 i 6-0 la brasilera Beatriz Haddad i va aconseguir passar a la tercera ronda. Juntament amb la tennista espanyola, la romanesa Simona Hapep i l'anglesa Johanna Konta també la van acompanyar en el pas a la tercera ronda.

"Malgrat el que pugui mostrar el marcador, hi va haver molts jocs que van estar superigualats, ja que Haddad té una gran altura i col·loca serveis molt potents", va explicar Muguruza a l'acabar el partit. "El resultat es pot considerar una mica estrany perquè va ser un bon partit".

Bautista, eliminat

En l'apartat masculí, l'argentí Juan Martín del Potro va guanyar el txec Tomas Berdych per 3-6, 7-6 (1) i 6-0 en la primera ronda, en què van ser eliminats altres caps de sèrie com el belga David Goffin, l'espanyol Roberto Bautista i el nord-americà Jack Sock.

Bautista, 12è cap de sèrie, es va veure sorprès pel jove nord-americà Jared Donaldson, de 20 anys, número 60 del món, que es va imposar per 7-6 (5) i 6-3, en el primer duel que tots dos van mantenir com a professionals.

Aquest dimecres debuta Nadal

Notícies relacionades

David Ferrer es va imposar per 6-1, 5-7 i 6-3 al nord-americà Steve Johnson, mentre que Albert Ramos va derrotar també en tres sets, per 6-2, 3-6 i 6-3, el rus Mikhaïl Iujni.

En dobles, Feliciano López i Marc López van remuntar un set en contra i van vèncer per 2-6, 7-6 (2) i 10-6 la parella formada per l'indi Leander Paes i l'alemany Alexander Zverev en primera ronda. Aquest dimecres debuta Rafael Nadal, a pocs dies de tornar a ser número u del tennis mundial.