Muguruza: "Ara em sento més forta com a jugadora"

"Em trobo bé de revés i de dreta, és qüestió de lidiar amb la tensió i les ganes de guanyar", diu la finalista a Wimbledon

jcarmengol39245727 spain s garbine muguruza serves against germany s angelique 170710134629

jcarmengol39245727 spain s garbine muguruza serves against germany s angelique 170710134629 / DANIEL LEAL-OLIVAS

1
Es llegeix en minuts

Garbiñe Muguruza ha comentat aquest dijous, després d'arribar per segona vegada a la final de Wimbledon que ara se sent més forta com a jugadora, amb més solvència i amb més confiança". "En aquella final vaig sortir bastant nerviosa, tot era nou, i a més contra una de les millors de la història", ha recordat Garbiñe sobre el partit pel títol el 2015, contra Serena Williams. "Ara em sento més forta com a jugadora, amb més solvència, amb més confiança d'haver fet molts resultats bons abans de ser aquí, i més preparada".

Sobre les causes d'aquest canvi, Muguruza ha dit que és "una mica la combinació de posar-ho tot en una capsa. El meu tennis està bé, físicament estic bé i això fa que després a la pista pugui fer una gran actuació", ha assenyalat Garbiñe, que per fi aquest dijous ha trepitjat la pista central. Jo sempre vull jugar a la central, no sé qui ho decideix. He jugat ara i tornaré a jugar dissabte i això és el que m'agrada", ha dit l'espanyola, que ha expressat que en una final no es poden fer gaires innovacions.

Notícies relacionades

"A la final un no pot anar pensant: 'jugaré perfecte'. Has d'anar com més tranquil·la millor, és el dia que menys has de pensar 'he de jugar diferent', perquè hi ha molts factors, i sobretot en una del Grand Slam", ha assenyalat. "Em trobo bé de revés i de dreta, és qüestió de lidiar més amb la tensió i les ganes de guanyar que de fer deixades increïbles", ha dit sobre el seu moment tècnic.

"He tingut moments de terror com tots, l'any passat en segona ronda per exemple, no va ser perquè la rival jugués increïble sinó perquè aquell dia jo no vaig poder trobar la combinació de coses perquè funcionés el meu partit", ha expressat sobre el que l'eslovaca Magdalena Rybarikova devia sentir avui sobre la pista.