Anar al contingut

COPA DAVIS

Canadà desqualificada de la Copa Davis per una pilota llançada al jutge de cadira

El tennista canadenc Denis Shapovalov va precipitar el final de l'eliminatòria per un pilota a l'àrbitre

Canadà desqualificada de la Copa Davis per una pilota llançada al jutge de cadira

CHRIS WATTIE

El duel entre la Gran Bretanya i el Canadà va tenir un final inesperat i dolorós (especialment per al jutge de cadira). La sèrie arribava empatada (2-2) en el partit definitiu.

El britànic Kyle Edmund va encarrilar el partit guanyant els dos primers sets al jove tennista canadenc Denis Shapovalov 6-3 i 6-4. El tercer set va començar igualat. Amb 1-1 al marcador, el tennista britànic es va posar amb avantatge per trencar el servei de Shapovalov. El joc es va decantar del costat britànic quan Denis va creuar massa el seu revés i va enviar la pilota fora.

NERVIS I FRUSTRACIÓ 

Un punt important, però que en principi no decidia el partit, va acabar amb les esperances canadenques de remuntada. Denis Shapovalov va pecar de inexpert (18 anys i 234 del món), es va deixar portar pels nervis i fruit de la frustració es va treure una pilota de la butxaca i la va picar amb totes les seves forces amb la mala sort d'ana4r a parar a la cara al jutge de cadira (Arnaud Gabas). La pista va emmudir (Canadà jugava a casa), cap dels presents creia el que estaven veient.

Després d'atendre el jutge de cadira es va tancar el partit i l'eliminatòriaCanadà va ser desqualificat i Gran Bretanya avança a quarts de final contra França