COPA DAVIS

Canadà desqualificada de la Copa Davis per una pilota llançada al jutge de cadira

El tennista canadenc Denis Shapovalov va precipitar el final de l'eliminatòria per un pilota a l'àrbitre

zentauroepp37186411 arnaud170206104426

zentauroepp37186411 arnaud170206104426 / CHRIS WATTIE

1
Es llegeix en minuts

El duel entre la Gran Bretanya i el Canadà va tenir un final inesperat i dolorós (especialment per al jutge de cadira). La sèrie arribava empatada (2-2) en el partit definitiu.

El britànic Kyle Edmund va encarrilar el partit guanyant els dos primers sets al jove tennista canadenc Denis Shapovalov 6-3 i 6-4. El tercer set va començar igualat. Amb 1-1 al marcador, el tennista britànic es va posar amb avantatge per trencar el servei de Shapovalov. El joc es va decantar del costat britànic quan Denis va creuar massa el seu revés i va enviar la pilota fora.

NERVIS I FRUSTRACIÓ 

Notícies relacionades

Un punt important, però que en principi no decidia el partit, va acabar amb les esperances canadenques de remuntada. Denis Shapovalov va pecar de inexpert (18 anys i 234 del món), es va deixar portar pels nervis i fruit de la frustració es va treure una pilota de la butxaca i la va picar amb totes les seves forces amb la mala sort d'ana4r a parar a la cara al jutge de cadira (Arnaud Gabas). La pista va emmudir (Canadà jugava a casa), cap dels presents creia el que estaven veient.

Després d'atendre el jutge de cadira es va tancar el partit i l'eliminatòriaCanadà va ser desqualificat i Gran Bretanya avança a quarts de final contra França