Previsió meteorològica

Temps a Catalunya avui, dimecres, 25 de maig: núvols, fresqueta matinal i risc de pluja

  • Catalunya bat el rècord de calor al maig

  • De la calitja al meteotsunami: aquests són els fenòmens que ens han assolat els últims mesos

Temps a Catalunya avui, dimecres, 25 de maig: núvols, fresqueta matinal i risc de pluja

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Catalunya s’acomiadarà aquest dimecres, 25 de maig, de l’episodi de pluges intenses, però el cel continuarà ennuvolat. No obstant, s’obriran clarianes en nombroses hores del dia. Els xàfecs, més locals i menys intensos, es repetiran. Les temperatures seran fresques, sobretot al matí.

A partir de mitja tarda, la nuvolositat anirà retirant-se progressivament de nord a sud. En alguns sectors del litoral i prelitoral podrien aparèixer núvols a la tarda. Al matí poden aparèixer bancs de boira en punts de l’interior i a l’extrem nord del Pirineu.

De matinada ha continuat plovent en bona part de Catalunya. Al matí pot fer-ho a l’extrem nord del Pirineu i al litoral i prelitoral.

La temperatura mínima ha caigut clarament. Les màximes, en canvi, aniran remuntant. En algunes comarques de Lleida es tornaran a anotar registres pròxims als 28 graus.

Notícies relacionades

El vent bufarà amb força de nou a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre.

Dijous es mantindrà certa inestabilitat, però allà acabarà tot. A partir de divendres, el sol guanyarà protagonisme i deixarà un cap de setmana amb calor moderada.