Previsió meteorològica

Temps a Catalunya, avui dilluns, 2 de maig: comença una setmana inestable

Temps a Catalunya, avui dilluns, 2 de maig: comença una setmana inestable

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Catalunya comença aquest dilluns, 2 de maig, una setmana agitada des del punt de vista meteorològic. Hi haurà núvols, pluja i, en general, molta inestabilitat. La nuvolositat cobrirà el cel de pràcticament totes les comarques, tot i que s’espera que a la tarda s’obrin clars al sud. Al final del dia es formaran núvols baixos a les comarques costaneres situades més al sud.

Pot ploure durant el matí als extrems sud i nord i al quadrant nord-est. No es descarta tampoc que caiguin quatre gotes a la resta de Catalunya. A la tarda pot ploure amb intensitat al Pirineu i al Prepirineu. No es descarta que algunes d’aquestes precipitacions siguin amb tempesta. La cota de neu pujarà als 2.400 metres.

Notícies relacionades

Precisament per la presència de núvols, la temperatura mínima pujarà i la màxima baixarà. Hi pot haver boira o boirina matinal en punts de l’interior de la meitat nord. Hi pot haver ratxes fortes de vent al prelitoral sud i a les Terres de l’Ebre.

Dimarts continuarà la inestabilitat i la pluja es pot estendre a comarques del litoral central, entre aquestes, el Barcelonès. Dimecres continuarà el mal temps generalitzat.

Temes:

Girona