Previsió meteorològica

Temps a Catalunya avui, dijous, 21 d’abril: pluges primaverals

L’arribada d’una altra pertorbació amenaça la diada de Sant Jordi d’aquest dissabte

Temps a Catalunya avui, dijous, 21 d’abril: pluges primaverals
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot apunta que Catalunya afrontarà aquest dijous, 21 d’abril, l’últim dia d’aquest episodi de pluges. Després d’un dimecres molt complicat a les comarques del sud, la jornada ha començat amb un front de xàfecs, en ocasions tempestuosos, en bona part del litoral. La pluja ha caigut en alguns punts de manera intensa i ho continuarà fent durant bona part del dia, tot i que intermitentment.

Les pluges seran abundants fins al migdia a les comarques de l’est, bona part del sector central del litoral i el prelitoral i al vessant nord del Pirineu. A la resta de Catalunya pot ploure en qualsevol moment, tot i que de manera local. A partir del migdia els xàfecs tendiran a remetre, tot i que aguantaran una mica més al sector central de la costa.

Les pluges seran entre febles i moderades, a excepció de punts del nord-est i del litoral central, on ha continuat activat fins a primera hora del matí l’avís de la Generalitat per acumulació d’aigua. L’Alt Empordà també podria superar els 100 litres per metre quadrat d’aigua acumulada.

Les temperatures registraran pocs canvis, tot i que anirà pujant al litoral central i en bona part de les comarques del sud i de Ponent.

Notícies relacionades

El vent pot bufar amb força a la tarda a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre.

Divendres hi haurà una treva, amb un ambient més estable i agradable, però tot apunta que serà fugaç. L’arribada d’una altra pertorbació amenaça el dissabte, diada de Sant Jordi, tot i que encara és aviat per saber com afectarà la celebració. Diumenge tornarà un ambient clarament primaveral i amb pujada de temperatures.

Temes:

Girona