Treva del temps

L'abril s'estrena amb sol i calor primaveral a tot Espanya

Dilluns s'espera una nova borrasca atlàntica

 

  / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del mal temps d'aquest dissabte, amb neu an diverses zones del nord i vents a Catalunya, el mes d'abril arriba aquest diumenge de Setmana Santa amb un nou canvi en el temps perquè l'arribada de vents del sud farà que el sol brilli a pràcticament tot el país i les temperatures pugin de forma generalitzada, amb ascensos d'entre cinc i vuit graus més a mig Espanya, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que també avança que aquest dilluns arribarà una nova borrasca atlàntica. A Catalunya el dia ha començat fresc però s'espera que les temperatures també vagin en augment.

D'aquesta forma, aquest diumenge tornarà la calor primaveral dels tres primers dies d'aquesta setmana. Les temperatures rondaran els 20 graus i fins i tot els superaran a àmplies zones de la meitat sud peninsular, la costa cantàbrica i els dos arxipèlags.

Notícies relacionades

No en va, les temperatures pujaran a tot el país excepte al litoral mediterrani, les Canàries i les illes balears de Formentera, Eivissa i Menorca, on es mantindran o baixaran lleugerament.

No obstant, hi haurà el cel ennuvolat a Galícia, on al seu extrem nord-oest hi ha una petita probabilitat de pluges a primeres i a últimes hores del dia, que no es descarten a la resta de la comunitat gallega, Astúries i l'extrem nord-oest de Castella i Lleó.

Temes:

Primavera Calor