Anar al contingut

25 províncies en alerta pel fred

25 províncies en alerta pel fred

Lavandeira jr

Un total de 25 províncies tindran activat aquest dimecres avís per risc de temperatures mínimes que poden superar els -6 graus centígrads, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), que espera temperatures significativament baixes durant la pròxima matinada.

Així, el fred afectarà totes les províncies de Castella-Lleó, Aragó, el País Valencià, la Rioja, Cantàbria, Comunitat de Madrid, Ciudad Real, Toledo, Guadalajara, Ourense, Barcelona, Girona, Lleida i Còrdova.

A més, Valladolid i Zamora tindran avís de risc per boira persistent, amb una visibilitat a 200 metres.

En general, aquest dimecres, dia de la Constitució, s'esperen calitges a les Canàries i seguirà predominant el temps estable i el fred, amb cels poc ennuvolats excepte a les zones de boira.

Al final de la jornada, l'AEMET espera l'arribada d'un sistema frontal atlàntic al nord-oest peninsular que podria deixar alguna pluja feble al nord-oest de Galícia. A l'àrea mediterrània s'esperen núvols baixos, i a les Canàries, alguns núvols alts.

També preveu bancs de boira a l'entorn del Duero i de l'Ebre i no es descarten a l'interior sud-est. Aquestes boires podrien anar localment acompanyades de gelades.

Les temperatures baixaran a les Canàries i amb prou feines experimentaran canvis a la resta i seguiran les gelades generalitzades a l'interior peninsular, més acusades a l'altiplà nord i en zones de muntanya.

 

Temes: Tardor Fred

0 Comentaris
cargando