El Periódico de Catalunya

dijous 22 d’abr 2021

On Barcelona

Inicia sessió / Registra't / Tancar sessió

Cerca

Castellà

  • A l'última
  • Mirar
  • Escoltar
  • Cuines
  • Visitar
  • La nit
  • Cartellera
El Periódico de Catalunya

Castellà

Receptes

Mig segle del robot que va canviar la cuina
Noces d’or a la cuina

Mig segle del robot que va canviar la cuina

15/04/2021 - 10:09 CEST 0 Comentaris

Un fals risotto de luxe per fer a casa
Recepta divertida

Un fals risotto de luxe per fer a casa

13/04/2021 - 10:13 CEST 0 Comentaris

Recepta de marmitako

Recepta de marmitako

06/04/2021 - 12:18 CEST 0 Comentaris

Les receptes dels lectors

Carbonara amb guanciale i pecorino

31/03/2021 - 12:48 CEST 0 Comentaris

Com podeu fer un pastís Sara casolà per a una mona de Pasqua al vostre gust
Recepta tradicional

Com podeu fer un pastís Sara casolà per a una mona de Pasqua al vostre gust

25/03/2021 - 11:33 CET 0 Comentaris

Així es fa el ‘baingan bharta’, un dels curris més famosos de l’Índia
Albergínies exòtiques

Així es fa el ‘baingan bharta’, un dels curris més famosos de l’Índia

24/03/2021 - 10:53 CET 0 Comentaris

Un xef valencià registra un arròs amb or de 24 quirats i ostres
Recepta de luxe

Un xef valencià registra un arròs amb or de 24 quirats i ostres

24/03/2021 - 10:43 CET 0 Comentaris

Un original arròs de carbassa i ‘shropshire’
Recepta de restaurant

Un original arròs de carbassa i ‘shropshire’

22/03/2021 - 08:55 CET 0 Comentaris

La truita de patates, que sembla tan antiga, és relativament recent.
Hàbits gastronòmics

La truita de patates, el plat més cuinat a les llars espanyoles durant la pandèmia

19/03/2021 - 10:40 CET 0 Comentaris

Anna receptes fàcils, o quan el «menjar de casa» triomfa a Youtube
Vídeos apetitosos

Anna receptes fàcils, o quan el «menjar de casa» triomfa a Youtube

19/03/2021 - 09:38 CET 0 Comentaris

¿Per què ‘El menjar de la família’ hauria de ser a la teva cuina?
Obra imprescindible

¿Per què ‘El menjar de la família’ hauria de ser a la teva cuina?

12/03/2021 - 11:37 CET 0 Comentaris

Llenties estofades amb verdures i bacallà, la recepta de l’àvia més sana que mai

Llenties estofades amb verdures i bacallà, la recepta de l’àvia més sana que mai

Un tàrtar de llom de tonyina molt gurmet: amb ou trencat, xiitake i trufa
Recepta fàcil

Un tàrtar de llom de tonyina molt gurmet: amb ou trencat, xiitake i trufa

10/03/2021 - 10:59 CET 0 Comentaris

Com fer un deliciós ‘carrot cake’ amb crema de coco i salsa de taronges
Pastís extraordinari

Com fer un deliciós ‘carrot cake’ amb crema de coco i salsa de taronges

09/03/2021 - 10:37 CET 0 Comentaris

Ángel, el frare franciscà que cuina per a 100.000 subscriptors a YouTube
Sabors celestials

Ángel, el frare franciscà que cuina per a 100.000 subscriptors a YouTube

02/03/2021 - 12:20 CET 0 Comentaris

Plats imbatibles

5 receptes d’arròs per anar al gra

02/03/2021 - 12:17 CET 0 Comentaris

Aquí teniu aquestes cinc maneres de cuinar el cereal d’uns cuiners que triomfen als seus respectius restaurants

Panellets amb mongetes vermelles i coco, una recepta dolça i nutritiva
RECEPTES AMB LEGUME CHEF

Panellets amb mongetes vermelles i coco, una recepta dolça i nutritiva

3 receptes de calamars sense complicacions
Creacions agraïdes

3 receptes de calamars sense complicacions

22/02/2021 - 10:40 CET 0 Comentaris

El Forner d’Alella: aquests jubilats ho estan petant a Youtube
Videoreceptes per a tots els públics

El Forner d’Alella: aquests jubilats ho estan petant a Youtube

18/02/2021 - 10:51 CET 0 Comentaris

‘Najat’, així és la cuina marroquina moderna sense cuscús
Novetat editorial

‘Najat’, així és la cuina marroquina moderna sense cuscús

18/02/2021 - 09:43 CET 0 Comentaris

Una recepta d’espaguetis que agradarà a tota la família
Plat fàcil

Una recepta d’espaguetis que agradarà a tota la família

17/02/2021 - 09:39 CET 0 Comentaris

3 receptes amb pollastre originals
Plats viatjats

3 receptes amb pollastre originals

15/02/2021 - 10:29 CET 0 Comentaris

Uns peus de porc amb cargols per llepar-se’n els dits
Recepta suculenta

Uns peus de porc amb cargols per llepar-se’n els dits

12/02/2021 - 10:49 CET 0 Comentaris

Així és la crema de pèsols secs més fàcil i deliciosa per cuinar a casa
CONTINGUT OFERT PER LEGUME CHEF

Així és la crema de pèsols secs més fàcil i deliciosa per cuinar a casa

Un menú amb flors per fer a casa per Sant Valentí
Cuina romàntica

Un menú amb flors per fer a casa per Sant Valentí

11/02/2021 - 10:15 CET 0 Comentaris

Quatre receptes per celebrar el Dia Mundial dels Llegums
Idees delicioses

Quatre receptes per celebrar el Dia Mundial dels Llegums

09/02/2021 - 19:17 CET 0 Comentaris

Recepta de trinxat de la costa (amb sardina i anxova)
Fet a casa

Recepta de trinxat de la costa (amb sardina i anxova)

Pau Arenós 08/02/2021 - 10:54 CET 0 Comentaris

Així es fa la croqueta de pernil ibèric de Nino Redruello
Èxit assegurat

Així es fa la croqueta de pernil ibèric de Nino Redruello

05/02/2021 - 17:36 CET 0 Comentaris

‘Dumplings’: una manera oriental de cuinar calçots
Recepta original

‘Dumplings’: una manera oriental de cuinar calçots

03/02/2021 - 20:22 CET 0 Comentaris

¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides
Sabors verds

¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides

03/02/2021 - 10:48 CET 0 Comentaris

Carregar més

El +

  • La música i el ball prenen els terrats de l’Hospitalet

    La música i el ball prenen els terrats de l’Hospitalet
  • Idees per a un Sant Jordi alternatiu a Barcelona

    Idees per a un Sant Jordi alternatiu a Barcelona
  • ’200.000 dones’: la gran caça de bruixes

    ’200.000 dones’: la gran caça de bruixes

Qui som Contacte Avís legal Política de cookies Publicitat Preferències de privacitat

ALTRES WEBS DEL GRUP ZETA

Zeta Gestión de Medios Viajar AUTOhebdo SPORT Digital Camera Stilo Woman Cuore Sport La Crónica de Badajoz Córdoba Mediterráneo RedExtremadura RedAragon El Periódico Extremadura El Periódico de Aragón