Mor Mike Batayeh, conegut pel seu paper a ‘Breaking Bad’, als 52 anys

Mor Mike Batayeh, conegut pel seu paper a ‘Breaking Bad’, als 52 anys
1
Es llegeix en minuts

L’actor i còmic Mike Batayeh, conegut sobretot pel seu paper de Dennis Markowski a l’exitosa sèrie ‘Breaking Bad’, va morir als 52 anys d’una aturada cardíaca, va anunciar la seva família aquest divendres en un comunicat.

La defunció, que va tenir lloc l’1 de juny mentre l’intèrpret dormia a casa seva, a l’estat de Michigan (EUA), va sorprendre els seus familiars i amics perquè no tenia un historial clínic previ relacionat amb problemes de cor.

«Les meves germanes i jo anunciem amb gran tristesa i pena la mort del nostre estimat germà (...) Trobarem a faltar la seva gran capacitat per portar el riure i l’alegria a tanta gent», va informar la família.

Està previst que el seu funeral es faci divendres vinent 16 de juny a la ciutat de Plymouth, Michigan.

Actor a ‘Breaking Bad’

Batayeh va protagonitzar tres episodis de la sèrie ‘Breaking Bad’ el 2011 i el 2012 interpretant el paper de Dennis Markowski, gerent de la Lavandería Brillante que funcionava com a laboratori de metamfetamina per a Walter White (encarnat per Bryan Cranston) i Jesse Pinkman (Aaron Paul).

D’altres títols televisius en què es va prodigar al llarg de la seva carrera inclouen aparicions a ‘CSI: Miami’, ‘The Bernie Mac Show’ o ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’, entre molts altres.

Notícies relacionades

A més, va coprotagonitzar pel·lícules com ‘American Dreamz’, ‘Don’t Mess with the Zohan’ o ‘Detroit Unleaded’.

Quant a la seva faceta com a comediant, va ser pioner actuant a països del Pròxim Orient com Egipte, el Líban o Jordània i es va llaurar una prestigiosa carrera en destacats clubs de Nova York i Los Angeles