Nou rècord

Fita mundial de la televisió d’Orestes a ‘Pasapalabra’

El concursant burgalès continua fent història al seu pas pel programa d’Antena 3

Fita mundial de la televisió d’Orestes a ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orestes Barbero, de 25 anys, ha trencat una barrera que fins ara semblava inabastable. Després de diversos mesos a Pasapalabra, on ja va viure una exitosa primera etapa, aquest llicenciat en Filologia Hispànica ha aconseguit arribar als 300 programes seguits.

Es tracta d’una marca mai vista abans que erigeix el burgalès en un veritable ‘home rècord’, el pas del qual pel programa continua sense trobar pausa després d’haver acumulat més de 175.000 euros. No obstant, a Orestes encara se li resisteix ‘El Rosco’, el qual ha estat molt a prop d’aconseguir en diverses ocasions.

Únic en la seva espècie

Orestes es va convertir dimarts passat en el primer concursant de Pasapalabra a arribar a la xifra de 300 programes. Fins ara, Pablo Díaz era qui més a prop s’havia quedat d’aconseguir el tricentenari, amb 260 participacions en total.

Amb tot, la genialitat del participant burgalès no es limita a la seva capacitat de continuar al peu del canó programa rere programa: les seves estratègies de contestar a pràcticament tot ‘El Rosco’ ‘de lcop’ o la seva sang freda en les poques ocasions que ha hagut d’enfrontar-se a la cadira blava per tornar al programa són dos factors que han fet que Orestes acumuli un premi total de 175.200 euros.

‘El Rosco’, una tasca pendent

Notícies relacionades

Després de batre tots els rècords haguts i per haver-hi, l’única tasca pendent d’Orestes passa per completar ‘El Rosco’ de Pasapalabra. Malgrat haver estat a prop d’aconseguir-lo en innombrables ocasions, el burgalès continua sense poder contestar correctament a les 25 preguntes de l’última prova del programa. En cas d’aconseguir-ho, Orestes tancaria am brillantor el seu pas històric pel concurs presentat per Roberto Leal.

Es pot destacar que, al llarg de la història del programa, només vuit concursants han aconseguit superar el centenar deprogrames consecutius, dels quals només dos, Jero Hernández i el mateix Orestes, ho han aconseguit en dues fases diferents.