Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Furor o control de qualitat sexual a Tele 5

La crítica de Monegal: Furor o control de qualitat sexual a Tele 5
2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Gran èxit d’audiència al ‘Deluxe’ (T-5). Li han fet un polígraf sexual a una col·laboradora habitual de la xafarderia de la casa (Belén Rodríguez). D’entrada podia semblar una altra de les vulgars martingales que solen preparar-nos. Però han tingut un repunt meditable, que escapa a la simple barbacoa genital en què aquest imperi televisiu s’ha especialitzat. No em refereixo a la pregunta, per exemple: «¿Has mantingut relacions sexuals amb cinc presentadors de televisió?».

Va confessar que no eren cinc, sinó que n’han sigut més, i algun fins i tot de TVE. A mi em sembla una dada de recorregut analític escàs. En canvi sí que m’ha semblat rellevant la pregunta «¿Has mantingut relacions sexuals amb almenys un concursant de cada edició de ‘Gran Hermano’?». Ella va contestar que no, amb un de cada edició no perquè des de l’any 2000 s’han emès 18 ‘ratomàquies’ i això és molta història. Hi estem d’acord, no hi ha cos que doni per a tant. Però va advertir que es va acoblar amb alguns, un nombre important però sense determinar.

Notícies relacionades

¡Ah! Aquest sí que és un tema transcendent. Que els comentaristes del plató, i experts en xafarderia, practiquin sexe amb els ‘ratolins’ de la gàbia de Guadalix em sembla una dada ressaltable. Una de les grans cartes de les ‘ratomàquies’ és quan les càmeres enfoquen els llits i ens ensenyen els ‘edredonings’ furtius entre concursants. Els panteixos, els èxtasis, els gloriosos esbufecs i acaloraments. Tot això ho ensenyen als papes i a les mames que conviden al plató. Solen passar-ho malament. Queden molt horroritzats. Per això em sembla inèdit, estudiable, que el personal fix, en nòmina, de la mateixa Tele 5 entri també a rebolcar-se. Hi ha el dubte si és per una passió irrefrenable, una atracció puntual, o si es tracta d’una espècie de control de la qualitat sexual dels concursants, i potser fins i tot es passen informes als despatxos principals. L’únic reprotxable és que en aquest cas trenquin la seva norma i ho facin en secret i sense càmeres. 

També m’ha semblat oportuna la pregunta «¿Has mantingut relacions sexuals dins de les instal·lacions del Tele 5?». Pel que sembla els camerinos són un lloc ideal. Les càmeres del ‘Sálvame’ tampoc ens ho ensenyen. S’haurien de documentar amb la picant ‘verité’ de la història de les avantllotges del Liceu. Salvant les distàncies.