Sisena temporada

Bob Odenkirk, hospitalitzat al desmaiar-se en el rodatge de ‘Better call Saul’

L’actor, de 58 anys, protagonitza l’‘spin-off’ de l’aclamada ‘Breaking bad’

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Bob Odenkirk ha sigut hospitalitzat aquest dimarts després de desmaiar-se en el set de la sèrie ‘Better Call Saul’. Odenkirk, de 58 anys, es trobava aquest matí rodant la sèrie als estudis de Sony a Culver City (Los Angeles, EUA) quan es va desplomar. L’equip de ‘Better Call Saul’ el va assistir immediatament i va ser traslladat a un hospital.

El portal de notícies de famosos TMZ, que va ser el primer mitjà a informar del succeït, va assegurar que Odenkirk segueix a l’hospital rebent tractament però no va concretar quin és l’estat de salut de l’intèrpret en aquests moments. Tampoc se sap el motiu pel qual l’actor es va desmaiar. Altres mitjans com ‘Variety’ o ‘The Hollywood Reporter’ han confirmat posteriorment la primícia de TMZ.

Saul Goodman

Notícies relacionades

Odenkirk va arribar a la fama pel paper de l’advocat Saul Goodman en l’aclamada sèrie ‘Breaking bad’ (2008-2013). L’èxit del seu personatge el va portar a tenir la seva pròpia sèrie derivada, que amb el títol ‘Better Call Saul’ ha impulsat encara més la carrera d’Odenkirk.

‘Better Call Saul’ es va estrenar el 2015 i s’acomiadarà amb la seva sisena temporada, que és la que estan rodant ara. Al marge de la televisió, Odenkirk va presentar aquest any en els cines el violent i cru ‘thriller’ d’acció ‘Nobody’.