Tornada del serial colombià

L’exitosa telenovel·la ‘Pasión de gavilanes’ tindrà segona temporada 18 anys després

  • Telemundo avança que la nova història, que involucra les tres parelles de la primera part, arrenca també amb un «tràgic crim», però no confirma el repartiment d’actors que hi participen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Telemundo, la cadena nord-americana que transmet en espanyol, ha anunciat aquest dimecres que prepara una seqüela de l’exitosa telenovel·la ‘Pasión de gavilanes’, una segona temporada que forma part dels seus plans de producció i programació per als pròxims mesos.

La cadena no ha confirmat encara quins actors de l’elenc original, que es va estrenar el 2003, participaran als nous capítols, però alguns s’han mostrat en multitud d’ocasions disposats a tornar a formar part del repartiment quan encara no s’havia confirmat la notícia. Telemundo sí que ha avançat, no obstant, que la història involucra les tres parelles que van protagonitzar la primera part.

Notícies relacionades

«‘Pasión de gavilanes 2’ porta de tornada la història dels germans Reyes a partir d’una de les produccions originals més icòniques de Telemundo», assegura la revista ‘People en español’.

La segona part del serial colombià centrarà la seva història 20 anys després que els germans Reyes trobessin l’amor en les germanes Elizondo. «Aquesta nova generació de ‘Pasión de gavilanes’ està predestinada a començar amb un altre tràgic crim que sacseja la família profundament. La subseqüent investigació de la misteriosa mort d’un professor apunta als fills d’una de les parelles com a possibles culpables, cosa que desencadena una dramàtica sèrie d’esdeveniments per demostrar la seva innocència», ha avançat la cadena sobre la història que s’explicarà, segons la informació que publica la revista.