Quatre capítols

Atresplayer comença el rodatge de ‘Los protegidos: El regreso’

Antonio Garrido, Ana Fernández i Luis Fernández recuperen els seus personatges nou anys després del comiat de la sèrie

1
Es llegeix en minuts

Atresplayer Premium ha començat a rodar ‘Los protegidos: El regreso’, la sèrie de quatre capítols que continua aquella ficció d’Antena 3 que va sorprendre a tothom entre el 2010 i el 2012. La nova història situa els Castillo 10 anys després d’haver acabat amb el seu enemic, però amb una nova amenaça planant sobre ells. Antonio Garrido, Ana Fernández i Luis Fernández recuperen els seus mítics personatges, avalats pels nous fitxatges: Maripaz Sagayo, Maggie García, Carlotta Cosials, Eduardo Lloveras, Francisco J. Mendo i Cosette Silgueiro.

Notícies relacionades

Ja ha passat una dècada des que la família Castillo Rey va tenir un final feliç. Però la vida continua i el pas del temps, el destí i un succés desconegut que es descobrirà durant aquesta nova etapa els van anar separant. Ara, una greu amenaça hi plana, cosa que els enfrontarà a una nova missió.

El rodatge ja ha arrencat i s’estendrà durant els pròxims mesos en exteriors i paratges naturals. ‘Los Protegidos: El regreso’ comptarà amb els actors que van donar vida als icònics personatges de la sèrie original i que van enamorar l’audiència amb els seus estranys poders sobrenaturals. Daniel Avilés (Carlitos) i Mario Marzo (Lucas) seran també presents en aquesta nova entrega, mentre que Maggie García s’incorporarà amb el paper de la Lucía. A més, la sèrie comptarà amb la tornada de Gracia Olayo i Óscar Ladoire, que tornaran a interpretar els papers de la Rosa i l’Antonio.